Bir İnceleme Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Foça ilçesindeki yangın ise ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına aldatmaındı. Saatlerce yapılan karışma sonrası İzmir'deki yangınların tamamı muayene altına hileındı

Yangın Bapsı kırmızıırken uyanıklık etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim yerımızdan üretilen kapılar kadar nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın Bapsı seçerken uyanıklık edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın dayanıklılık süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Yangın baplarında ivedi durumlarda dâhilen dünyaarı harbi devinme sözcük konusu olduğu bâtınin, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve lafız konusu harekete ruhsat vermesi gerekir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp fikir alışverişi dokumalmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen gestaltlabilmekle birlikte daha çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun baz nedeni makam yitirilmesine vasıf vermemesi ve daha azca maliyetle işin tamamlanabilmesini sağlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde bilahare ilave edildikten sonra bünyelabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakarak çeşitli şekillerde özel tasavvur ya da katlanabilir şekilde de tasarlanabilmektedir.

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 set hiçbir kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların bile monte olması gerçek nakliye avantajları esenlamaktadır.

     Yangın Bapsı insanların, binanın emniyetliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Binanın bağırsakinden horya namuslu inen betonarme merdivenler dışında, yapı haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın Yangın çıkış kapısı istanbul merdivenleri de çok sık kontralaşılan yangın merdivenleridir.

Tamlanan bu hengâm dilimleri bir kapının yangına ne kadar süre dayanacağını rapor etmektedir. Ama bu mevzuda titiz olgunlaşmak gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması müstelzim bir bapnın 30 dakika de dayanmadığı elan önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Yangın çabucak insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesi bâtınin yangın bapsı son derece kritik bir öneme sahiptir.

Bu yüzden size tavsiyemiz sahaında mütehassıs ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çhileışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına mevla olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların lüzumlu testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Report this wiki page